Welkom op de website van Aannemersbedrijf Dremo uit Katwijk.


 

Aannemersbedrijf Dremo is een jong bedrijf gevestigd in Katwijk aan zee dat zich bezig houd met veel uiteen lopende werkzaamheden met betrekking tot bouw en verbouw zoals aanbouw, opbouw, verbouw, dakkapellen, VELUX dakramen, toiletrenovatie, kosten verbouwing berekenen, kozijnen en deelvervanging van kozijnen. Dit kan projectmatig of per woning. Deze werkzaamheden verrichten wij als aannemer in en ruim om Katwijk. Wij zijn in 2002 opgericht en hebben sinds deze tijd een heel betrouwbaar netwerk van collega bedrijven opgebouwd. 


Aannemersbedrijf Dremo is aangesloten bij Keurmerk Kwaliteitsvakman.


Alle voordelen voor u op een rij

  • Het Keurmerk garandeert uw klanten een servicegerichte vakman/vakvrouw die kwaliteit levert.
  • Uw klanten heeft de rust van duidelijke afspraken en overzichtelijke offertes.
  • Er wordt gewerkt volgens heldere, rechtsgeldige algemene voorwaarden.
  • Er staat een onafhankelijke geschillencommissie klaar indien nodig.
  • U  krijgt minimaal een jaar garantie op het uitgevoerde werk.
  • Bij een opdracht boven €10.000 wordt een gratis inspectie van het geleverde werk aangeboden.
  • Bij ziekte of faillissement van de ingeschakelde vakman/vakvrouw zorgt het Keurmerk voor een vervanger.


Kosten verbouwing berekenen.


Als u bouw en verbouw plannen heeft en u zit met de vraag ,wat kost een verbouwing?  Kunt u vrijblijvend contact  met ons opnemen, wij kunnen de kosten van uw verbouwing berekenen.


Wat kost verbouwen? Om een goede offerte uit te brengen komen wij altijd eerst op bezoek, dit kan zijn om van uw bestaande VELUX dakraam afmetingen op te nemen, maar het kan ook prettig zijn als er direct een timmerman uit Katwijk de details van specifieke klus eerst goed bekijkt om vervolgens een offerte uit te brengen. 


Een VELUX dakraam kan vele verschillende afmetingen hebben de kosten voor het plaatsen kunnen wij uit onze prijslijst halen. Wij brengen altijd een bezoek om de maten van VELUX dakramen te controleren.

Momenteel hebben wij een Velux dakraam aanbieding.

houdt onze site in de gaten voor meer aanbiedingen.Bouw en verbouw


Wij hebben een ruime ervaring in de bouw waarvan de laatste 14 jaar als zelfstandige onderneming. Wij werken uitsluitend met betrouwbare vakmensen daarom brengen wij elke verbouwing tot een goed einde.


Wij gaan voor kwaliteit.


Onze kracht zit in onze werkwijze. Wij doen veel voorbereiding op de werkplaats zodat het werk op het project snel verloopt.

Wij werken duidelijk en transparant.


 


 

 

Mijn Twitter-tijdlijn

Andre van Duijn
Andre van Duijn @dremo_bouw Ik heb net een klacht gemeld over BCC, zie t.co/kPKVZsfMu3 Help me door dit bericht te liken! @klacht Reageer Retweet Favoriet 19 Oct
12638